Wie zijn wij?

Rob Jouvenaar

Ervaring met bedrijfsprocessen, administraties, software en systemen. Specialist op het terrein van Business Intelligence: het proces om te komen tot de benodigde informatie. Kennis van Microsoft Office 365, Excel, Power BI, Microsoft SQL Server, Azure (AD, DB, Data Factory/ETL).
Passie voor data, data visualisatie en data analyse. Eindeloos nieuwsgierig en experimenteert graag met nieuwe innovatieve tools en methoden.

Zorgt, als schakelpunt tussen de business en de techniek, dat eindgebruikers eenvoudig en makkelijk kunnen werken. Vertaalt de informatiebehoefte naar de gewenste oplossing. Spreekt de taal van ICT, de taal van de medewerkers en de taal van de manager. Ontwikkelt data processen, datamodellen en maakt dashboards en rapportages.
Werkt graag samen en draagt graag kennis er ervaring over. Ondernemer, maar groei is niet het primaire doel; genoeg is genoeg. Werkt bij voorkeur aan kleine overzichtelijke opdrachten voor leuke klanten.

Paul Lucassen

Paul Lucassen is geruime tijd werkzaam geweest in leidinggevende functies op logistiek gebied bij diverse toonaangevende bedrijven. Hij heeft met name in de fijnmazige Europese distributie en de Service Logistiek veel ervaring opgedaan en in zowel operationele als commerciële functies gewerkt.
Sinds oktober 2010 heeft hij zich zelfstandig gevestigd, onder de naam Lucassen-Consulting. Adviseert verladers en logistieke dienstverleners bij de optimalisatie van de supply chain, strategische vraagstukken zoals locatie keuze en visualisatie in Power BI dashboards.
Paul is een -bijna geniale- GEO/GIS specialist. Met Power BI kan hij locatie informatie in verschillende lagen weergeven op landkaarten. Op zijn website (https://lucassen-consulting.nl/power-bi) vind u verschillende voorbeelden daarvan. Paul heeft maatwerk Power BI cursussen ontwikkelt en is Enterprise DNA gecertificeerd Power BI specialist (https://enterprisedna.co/).

Jeffrey Jouvenaar

Jeffrey weet veel van alles, dus eigenlijk niks. Maar daar is hij dan wel specialist in. Hij heeft een achtergrond in vastgoed en makelaardij. Bedenker van het franchise model voor makelaars en oprichter van de Hypotheek Shop. Jeffrey is ondernemer en verbinder pur sang. Neemt deel in verschillende organisaties (Facilitating Company, Qlip&Qlaar, JoinCommons, Katapult) en helpt ondernemers met de groei van hun bedrijf. Samen met volle neef Rob Jouvenaar initiatiefnemer van het concept “Collectief Ondernemen” en Sociaal Maatschappelijk Ondernemers met Team Is Key en Collectief070.

Stefan Dirkse

Specialist in Backend Development. Ontwikkelt maatwerk oplossingen in verschillende programmeertalen: HTTP, PHP, C++, Python, R, SQL. Kennis van Azure (AD, SQL services, AzureDB, DataFactory/ETL). Ontwikkelt maatwerk specifieke oplossingen voor WordPress websites.
Oprichter van MKBrecht.nl. Stefan denkt met de klant mee, heeft oog voor duurzame oplossingen en past daarom uitstekend bij de aanpak van Meetwaarde.