Over Meetwaarde
Gaat het goed met jouw onderneming/bedrijf/project?
Is de administratie op orde? Verloopt alles conform jouw verwachting?
Heb je voldoende inzicht en grip op de situatie?
Wil je groeien of is het vechten om te overleven?

Een meetwaarde is het cijfer waar alles om draait. Het is wat je wilt meten om te weten hoe het gaat. Meetwaarde is er van overtuigd dat data gedreven werken niet moeilijk is en geld oplevert. Wij inspireren klanten om te gaan experimenteren met innovatieve tools en middelen om daarmee meer grip en controle te krijgen op de bedrijfsvoering.

Meetwaarde is een administratiekantoor en voert verschillende administraties voor (kleine) bedrijven, verenigingen en stichtingen.
Door ervaring gespecialiseerd voor PGB budgethouders, woon- en ouderinitiatieven. Onze aanpak zorgt er voor dat verwachte begroting en feitelijke realisatie inzichtelijk worden gemaakt, zodat verschillen in de exploitatie duidelijk worden en vooraf kan worden bepaalt of budget en exploitatie in balans zijn.

Meetwaarde is onderdeel van een collectief van ondernemers die, ieder vanuit een eigen specialisme, met een integrale en praktische aanpak laagdrempelige oplossingen aanbieden. Wij beloven je dat elke geïnvesteerde euro zich terugbetaalt in meer opbrengsten of minder kosten.