Dashboard in 1 dag

Ben je ook gefascineerd over wat er te leren valt van data van jouw bedrijf? 
Wil je als manager en/of medewerker ervaren wat de waarde van data is?  Wil je aansprekende rapportages maken waarmee je gegevens eenvoudig kan analyseren?  Met Power BI kan dat!  Power BI kan is gratis te downloaden. Het is onderdeel van Office 365 en ook volledig geïntegreerd in Excel. Meetwaarde leert je in één dag hoe je zelf jouw eerste Power BI dashboard kan maken. 

Leren door het gewoon te doen!
Ga met ons op avontuur en leer zelf Power BI kennen door het (samen) te doen. Op basis van jouw eigen gegevens en informatiebehoefte halen we de data naar Power BI. Wij maken jouw eerste eigen Power BI dashboard met jouw eigen data en wij zorgen ervoor dat de voor de hand liggende valkuilen worden vermeden.  We bouwen we een datamodel, maken benodigde meetwaarden, visualiseren de data in rapporten en publiceren alles veilig online. 

Wat levert dat op? 
Je doet praktijk ervaring op en leert de mogelijkheden van Power BI kennen. Je hoeft niet de boeken in te duiken of standaard oefeningen te doen in een (dure) cursus.  Je leert het proces, waarna je zelf bepaalt of Power BI iets voor je is. Je kan meteen met het resultaat aan de slag:  

  • Je krijgt inzicht in (de kwaliteit van) jouw data.
  • Je kan betere besluiten nemen op basis van de feiten.
  • En, je leert de waarde van data kennen! 

En dat alles in 1 dag?
Ja, dat kan. Maar de ervaring leert ons dat klanten die dag liever opdelen in 2 sessies van 4 uur of 3 sessies van 3 uur (ik kan niet rekenen).  En dat kan prima. Je leert Power BI dus kennen in je eigen tijd en tempo. Laat ons je daarbij helpen, met onze unieke aanpak. Waarbij de reis belangrijker is dan de bestemming.  

Wat kost een dashboard in 1 dag?
Het hele project kost € 1.500,00 Euro Excl. BTW en eventuele reiskosten (fixed price).  Wij leveren een kant en klaar, direct bruikbaar Power BI dashboard op, op basis van afgesproken acceptatiecriteria. 

Goed idee, dat wil ik!
Neem dan even contact op voor het maken van een (online) afspraak.  Met alle plezier komen we ook graag eens persoonlijk langs (waar dan ook…).

Laat jouw bedrijfsdata voor je werken, kies voor Power BI  van Microsoft.